Alba Liga bejelentkezés




Elfelejtettem a jelszavam

Új felhasználó

Ha ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.

Alba Liga elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az email címét, amivel regisztrált az oldalra. A rendszer elküldi Önnek az új jelszót.

2013.11.14.Szerző: Alba Liga
Csapatmustra: SPIKI

A II. osztály „A” csoportjában vitézkedő SPIKI csapata 2002-ben alakult, az első 5 szezont a III. osztályban töltötték, majd egy ezüstéremnek köszönhetően jutottak fel a II. osztályba.

Almási Zoltánt csapatvezetőt kérdeztük a gárda múltjáról és jövőképéről: „Az alapító tagok közül sokan már nem szerepelnek a csapatban, de 2-3 játékos azért megmaradt a generációváltás után is. A legnagyobb siker az osztályváltás volt és az, hogy azóta is folyamatos résztvevői tudunk lenne valamelyik másodosztályú küzdelemnek, hiszen eddig mindig sikerült kiharcolni a bennmaradást. Az idei szezonra bővült a keretünk „ex” nagypályás játékosokkal és egy az I. osztályt is megjárt védővel. Csapatunk erőssége és taktikája a stabil védekezésből kontrák vezetése és a mérkőzések után kötelező csapatépítő sörözések. Nem szeretnék egy játékost, húzóembert sem kiemelni, hiszen nem az számít, hogy ki lövi a gólokat, hanem az, hogy csapatként tudjunk sikereket elérni.” A Spiki csapata 7. forduló után jelenleg a bajnokság 6. helyét foglalja el 2 győzelemmel, 1 döntetlennel és 4 vereséggel. A gárda legeredményesebb játékosai Németh Dávid és Jankovics Gábor 5-5 találattal. 

Szeretne értesülni a legfrissebb hírekről?

Adja meg az e-mail címét

Feliratkozom

Csatlakozzon az AlbaLiga közösséghez

Alba Liga a Facebookon