Alba Liga bejelentkezés




Elfelejtettem a jelszavam

Új felhasználó

Ha ön még nem rendelkezik felhasználónévvel és jelszóval, kattintson a regisztráció gombra. A regisztráció ingyenes.

Alba Liga elfelejtett jelszó

Amennyiben elfelejtette a bejelentkezéshez szükséges jelszavát, kérjük adja meg az email címét, amivel regisztrált az oldalra. A rendszer elküldi Önnek az új jelszót.

2013.11.18.Szerző: Alba Liga
Csapatmustra: VIT FC

A VIT FC fennállásának 4. évében a II. osztály „A” csoportjának tagja, az évek során több névváltoztatáson és vérfrissítésen átesett csapat erőssége a gyerekkori barátságokból kovácsolt csapategység.

„A csapat 2010-ben alakult meg Deres Transz - Everlast néven, köszönhetően az akkori szponzoroknak. A 2010/2011-es szezonban a székesfehérvári kispályás amatőr bajnokság III/C osztályába újoncként benevezett együttes megszerezte a bajnoki címet és ezzel sikerült kiharcolnunk a II. osztályba való feljutást. A 2011/2012-es bajnokság II./A osztályban tovább folytatódott a sikersorozat, a csapat a dobogó legalsó fokára állhatott, immáron ProComp2000-Everlast néven és bizakodva várhatta az új évadot. Sajnos a 2012/2013-as bajnokságban sokan távoztak a kezdetekben kialakított keretből. Többek között olyan tehetségek mint Kutas Gábor, aki a 2008-as Strandkézilabda Bajnokok Ligája győztes magyar csapat kapusa volt, vagy Mudra Ákos, aki immár az NB/I-es Futsal Club Veszprém csapatának tagja. Pótolni sajnos nem mindig sikerült a megüresedett posztokat, de még így is a 6. helyen végzett a sokszor csere nélküli játékra kényszerült csapatunk. A 2013/2014-es évadban VIT FC néven az egykori alapítótagok (Mező Gábor, Kersák Ferenc, Bender Gábor és jómagam) egy új csapatot építve vágtunk neki az Alba Liga II./A csoportjának. Sajnos az eddig lejátszott bajnoki mérkőzések tekintetében a gárda a várakozásokon alul teljesített annak ellenére, hogy az új igazolások rendre jónak bizonyultak az edzőmeccseken. A rutint két „öregfiú”, id. Tőgl Tibor és Vass József hozta, mindketten NB/I-es játékosmúlttal büszkélkedhetnek, utóbbi a korosztályos magyar válogatottban is megfordult. A csapat oszlopos tagja lett még Ampli Péter a Pizza Casa-tól átigazolt kiváló hátvéd, a gyorsan és lendületesen futballozó Baritz Balázs, vagy a hatalmas kapus bravúrokat bemutató Boda Bence. A csapat erőssége az-az egység, amelyet az alaptagok gyerekkori barátságukból kovácsolva átadnak az újonnan érkezőknek. Senki nem bírálja a másikat, nincs konfliktus sem a pályán sem a kispadon, mindenki küzd a társaiért és a győzelemért. A múltban nem egyszer fordult már elő, hogy a csapat több gólos hátrányból felállva fordította meg a mérkőzést, bizonyítva ezzel azt a tartást, ami az együttest jellemzi. Az Alba Liga kitűnő lehetőséget nyújt a Székesfehérváron élő amatőr futballt űzők számára. Ezidáig csak pozitív tapasztalataink vannak a szervezéssel és lebonyolítással kapcsolatban, amelyet ezúton is szeretnénk megköszönni a szakmai stábnak.” - nyilatkozta a csapat vezetője ifjabb Tőgl Tibor.

Szeretne értesülni a legfrissebb hírekről?

Adja meg az e-mail címét

Feliratkozom

Csatlakozzon az AlbaLiga közösséghez

Alba Liga a Facebookon